metaetiquetes

TALL PER LASER A PLANXISTERIA INDUSTRIAL M. VIDAL A MANRESA - BARCELONA

TALL LASER A MANRESA , BARCELONA

TALL PER LASER

Fruit de l’estudi per a la millora de la productivitat, la qualitat i la competitivitat, comptem a les postres instal·lacions amb la tecnologia del tall per làser. Així, junt als sistemes tradicionals del tall per cisalla i punxonat, oferim als nostres clients la possibilitat d’obtenir un producte tallat de manera impecable i precís sense impureses ni rebaves.  

Als avantatges de la rapidesa i la precisió, al tall per làser cal sumar-hi una major capacitat de producció, fent tot plegat que els productes siguin econòmica i qualitativament més competitius.

És en aquest marc, que Planxisteria Industrial M. Vidal passa a tenir la versatilitat de realitzar tant les peces úniques com les sèries de producció més automatitzades, gràcies a la maquina de tall per làsercombinada amb un servidor de xapes compacte que realitza la càrrega i descàrrega automàtica segons les necessitats de la màquina i que ens assegura un treball totalment autònom del conjunt, poden oferir les solucions més adequades a cada client sempre amb la màxima rapidesa i qualitat. Tot això, combinat amb les habilitats d’operaris professionals molt qualificats en la utilització de maquinària de precisió i una oficina tècnica amb experiència avalada i que disposa dels últims avenços en programes CAD/CAM, desenvolupaments de caldereria i dibuix en 2D i 3D.

LASER CONVERGENT LASER CP4000

Làser de tall pla 2D.


Aquesta màquina possibilita tallar una àmplia gamma de materials i espessors de manera molt precisa i ràpida, fins a 140m/min, amb una acceleració de 12m/s², i sense necessitat d'ajustaments manuals. La peça roman fixa durant tot el procés de treball.

La seva base de granet sintètic permet una excel·lent absorció de les vibracions i una gran estabilitat tèrmica que es tradueix en la qualitat de les peces fabricades, aconseguint tol·leràncies ±0.03mm.

ESPECIFICACIONS TÈCNIQUES DEL TALL LASER

Potència de sortida del làser 4000 W
Espessors màxims de tall:
Acer fins a 25mm
Acer inoxidable fins a 15mm
Alumini fins a 8mm

P. I. M. Vidal C/Josep Comas i Solà, nau 3, P.I. Bufalvent 08243 Manresa (Barcelona) t. 938 735 537 fax 938 747 013
ISO 9001-2015 ESP  |  ISO 9001-2015 CAT  |  ISO 9001-2015 ENG  |  Política de Qualitat